WAAROM KIEZEN VOOR MCAN HEALTH

BESTE DIENSTVERLENING

BESTE DIENSTVERLENING


Als patiënt van MCAN Health ontvangt u een excellente patiënten dienstverlening.  Wanneer  u in Turkije bent voor uw behandeling staat het MCAN Health Patient Service Team 24/7 tot uw beschikking. MCAN Health volgt uw herstel op de voet, ook wanneer u weer thuis bent,  via telefoon en email. Want we willen dat u 100% tevreden bent. Voor de dienstverlening aan onze patiënten is MCAN Health The Best Customer Service toegekend.   

MCAN Health geeft niet alleen een behandeling met de beste resultaten voor haar klanten, maar zorgt ook voor een Engels sprekende gastvrouw of gastheer voor de patiënt, de transfers tussen vliegveld en hotel, stadstoeren en een accommodatie in het centrum van Istanbul. MCAN Health is de eerste kliniek die er voor zorgt dat haar internationale patiënten na een plastisch chirurgische operatiedag en nacht worden bijgestaan door een Engels sprekende verzorger tijdens hun gehele verblijf in het ziekenhuis en de eventuele herstelperiode in het hotel.

Lees Meer
BESTE DOKTERS

BESTE DOKTERS


MCAN Health biedt de beste Haartransplantatie, Plastisch Chirurgie, Mondzorg en Ooglaser Chirurgie door te werken met zeer getalenteerde  en internationaal geschoolde dokters en medisch staf.  MCAN Health streeft constant naar het beste medische resultaat voor haar patiënten, door slechts samen te werken met de meest ervaren chirurgen die elk op hun eigen terrein tot de top behoren.  

Lees Meer
INTERNATIONAAL GEACCREDITEERDE ZIEKENHUIZEN

INTERNATIONAAL GEACCREDITEERDE ZIEKENHUIZEN


Het doel van MCAN Health is zorg bieden van de hoogste kwaliteit. Daarom werkt MCAN Health alleen met ziekenhuizen die gecertificeerd zijn door internationale organisaties zoals Joint Commission International (JCI).  JCI-accreditatie wordt beschouwd als de gouden standaard in internationale gezondheidszorg. En MCAN Health verplicht zichzelf tot het leveren van een gouden standaard voor haar patiënten.

GARANTIE

GARANTIE


MCAN Health is in 2016 gewaardeerd  met 5 sterren voor de kwaliteit van de behandeling  en voor haar klantenservice. Door de focus van onze klinieken en dokters zo sterk te leggen op patiënttevredenheid komen herstel behandelingen bijna niet voor. Maar bij elke medische ingreep is er – hoe gering ook – een kans op complicaties. Onze overeenkomst met Global Protective Solutions beschermt u tegen elke complicatie in onze procedures. Wanneer u de medische reisverzekering in uw pakket opneemt bent u verzekerd tegen elke medische complicatie die voortkomt uit uw behandeling.      

BEOORDELINGEN